En Symbol för Lyx – Hermes Handväskor

Hermes har länge varit etablerat som ett hus av high fashion, lyx och kvalitet. Trots tillkomsten av det löpande bandet, har Hermes föredragit att fortsätta traditionen att noggrant handcrafting varje objekt för att säkerställa högsta kvalitet hantverk. Endast en hantverkare kan arbeta på en Hermes väska i taget. Varje påse kan ta ca 18 till 24 timmar att göra. Hermes handväskor är också gjorda av sällsynta och kvalitetsmaterial, såsom ädelmetaller, siden, läder från alligator, krokodil, ödla, haj och hud från buffel, oxar, kalv, get, hjort och struts.

Hermes HandväskorPå grund av den arbetsintensiva arbetets art varje handväskan är ganska dyra och tar tid att officiellt förvärva. Det nämns att vänta för sina mer kända mönster som en specialbeställning Kelly Bag eller Birkin kräver ca sex år beroende på vilken typ av läder, skinn eller metall begärts. Därför är det inte förvånande att dessa lyxiga Hermes handväskor kan prissättas till omkring fem till sex siffror.

Hermes Handväskor
Kelly handväska fick sitt namn efter den berömda modeikonen Grace Kelly på 1930-talet. Birkin, å andra sidan, namngavs för Jane Birkin som co-designade påsen med Hermes företagets VD Jean-Louis Dumas. Båda handväskor utmärker för sin lyxiga och klassisk design. De betraktas som varumärkets konsekvent storsäljare och de flesta kräver design. Väskor från den nuvarande Hermes handväskor samling har också en modern, ungdomlig utformning såsom Silkypop väska som fälls i ett snyggt läderfodral. Väskan är tillverkad från orange siden Tout en Carre dragna blixtlås och sidenfoder. Den SilkCity siden väska på andra sidan, verkställs med fauve foder, gul läder detaljer och guldpläterad maskinvara.