Hur Hittar Man Den Perfekt Passform Jeans

Innan du lämnar huset i din favorit par jeans, stanna och ta en lång titt i spegeln. Är baken slapp som en dag gammal blöja? Är dina jeans så syratvättad de ser ut som de borde vara i en 80-hårband video? Om svaret är ja, är det dags för några nya jeans. Du kan hänga på den ”gamla pålitliga” jeans eftersom att hitta ett nytt par kan vara en smärta. Dessutom nu, de är förmodligen mycket bekväm. För vissa människor shopping för jeans är en omöjlig uppgift. Tanken på att gå i flera butiker, försöker på 20 par jeans, och kommer hem med något som inte är helt rätt, är mer än de flesta människor vill att uthärda. Det leder till en annan helgen i ”gamla trogna” jeans. Vem bryr sig om ditt utseende är en bit av den? Du känner dig bekväm. Fortsätt att läsa och vi kommer att ge dig lite ammunition för att hitta en stor par jeans.

Jeans
Den första utmaningen för Jean shopper är att hitta stilen på jeans som kommer att se bra ut på din kropp. Det är där de flesta människor fastnar. De ser en stil som ser bra ut på en vän och frågar var de köpte dem, eller de går prova på den senaste trendiga jean eftersom det är allt som finns i butikerna. I båda fallen, när jeans sökande försöker dem på, de är ofta avskräcks med resultaten eftersom inte alla stil fungerar för varje kroppstyp. De har ingen aning om vad som kommer att se bra ut på dem och så att de slösa tid och energi på att försöka på par efter par dåliga montering jeans. Då jeans hamna hängande på baksidan av garderoben, inte bli slitna. Under 2005 amerikaner spenderat mer än $ 1,5 miljarder jeans enligt NPD Group, ett detaljhandelsforskningsbolag. Försäljningen av jeans kostar $ 100 eller mer per par ökade 51% för män och 53% för kvinnor. Jeans för en hel del människor är inte längre bara en fritidskläder köp. Utbildning är nyckeln till att ta reda på vad som fungerar bäst för din kropp, och informationen nedan kommer att hjälpa dig att avgöra jean stil som fungerar bäst med din kroppstyp.

Jeans

Kroppstyper

Tall: beroende på din figur, har du flera jean stilar att välja mellan. Du kan börja med en extra låg upphov stil för att visa upp din platt mage och smala höfter. Om du funderar på att framhäva dina långa ben, sedan bära en hög midja Jean. Ett brett benet eller en avsmalnande ben jean ser bra ut och ge dig den magra linje du önskar. Fler och fler företag gör jeans med en 36 ”innersöm för längre person. Om du hittar en jean som du gillar och de är lite för kort, inte vara rädd för att låta fållen ut. Se till att fållen faller till baksidan av den läka att undvika höga-vatten.

Kort sagt: Är du vertikalt utmanas? Om du har kortare ben, kommer en låg midja, breda ben jean förlänga benen. Att hitta jeans (särskilt för kvinnor) som inte drar på golvet kan vara ett stort problem. Om du hittar jeans du gillar och de är för långa, inte vara rädd för att köpa dem och få dem fållade. Så länge jeansen är en rak ben, och inte en boot cut, kan förkortas och åter fållade med samma sömmar utan att ändra formen på jean. Några erfarna skräddare kan hantera boot cut, men detta är en ”gå vidare med försiktighet” område. Om inte litar på dig din skräddare, hålla sig borta. Dessutom, om du är kortare än 5’4 ”, bör du undvika en boot cut helt och hållet. En boot cut kan göra låren ser tyngre krama knäna för hårt innan blossar på botten gör dina ben ser kortare. Slutligen, hålla sig borta från manschetter.

Tummy Troubles – Är du slåss en större än önskat mage och försöker dölja det? Stick med en klassisk mörk tvätt för en bantning effekt och gå en liten sträcka. Välj en mid-rise jean så att linn landar i mitten av magen inte över eller under. Undvik nödställda tvättar eftersom de drar ofta uppmärksamhet till oönskade områden. Aldrig någonsin köpa några jeans med veck. Välj en fem ficka stil eller jeans med snedstreck fickor på diagonalen. Bredden på jean benet kan också skapa en mer balanserad kroppsuppfattning, så en boot cut jean kommer att bidra till balansen. De flesta människor med en tjockare mitten har typiskt tunnare ben; tjockare benen, desto värre en boot cut ser på dig.

Jeans
Big Butt – Har du en större än normalt botten? Utmaningen att köpa jeans för att passa en större baksida är att hitta den rätta uppgång. Vissa jeans görs nu med en lägre ökning i fronten och högre i ryggen, vilket kan bidra till att passa en större backend och dölja den fruktade rörmokare spricka. Undvik hud snäva stilar och om du vill spela din baksida, och hålla sig borta från alla typer av luckan på fickan, eller fickor med massor av broderi som dessa kommer endast påtala bakåt. Också undvika de populära vintage behandlingar som gör butt området ser slitna. Istället söker inga fickor eller vinklade fickor för att hjälpa kamouflage och platta baken. Stilar med en liten utflytning eller kommer att balansera ut din större siffra.

Stora höfter – Är du kurviga? Leta efter jeans med lite stretch. Om jeans är bekymrad, se till att de inte lyfta ett område som du vill dölja. Stick med en mitten upphov jean som är något på den nedre sidan för att passa runt den bredaste delen utan att skapa kärlek handtag. Gå till en bredare linning och undvika en avsmalnande ben, eftersom det kan överdriva dina kurvor. Gå till en rak eller byxben. Dessa faller typiskt ned från höften för att skapa en längre ser benet linje. Om du går med en avsmalnande ben, kommer det bara överdriva dina kurvor. Större höfter innebär vanligtvis tjockare ben och raka ben jeans bidra till att ge benet en enhetlig bredd. Håll dig borta från boot cut jean eftersom dessa bara kommer att belysa tjocklek av låret i förhållande till knäet. En hjälpsam tips för personer under 5’4 ”, hålla sig borta från en vidgad ben.

Tunga lår – Är låren ditt problem? Välj en stil som skummar (men inte krama) benet. Facklor och skär start förlänga benet och gör ankelområdet verkar större vilket ger en bättre balanserad ben. Undvik Peg Leg Jean och stretch jeans som passar huden stram. Undvik baggy jeans eftersom de ofta inte har någon form och bara få dig att se större. Slutligen, undvika whiskering ibland görs på jeans eftersom det bara kommer att påtala låren.

Ingen butt – Vill du lägga till en liten sak till din baksida? Leta efter jeans som har fickor som är närmare varandra. Titta även för fickor med tunga broderi eller mönster. Detta kommer att förstärka baken och ge folk något att titta på. Jeans som har en något högre bakfickor kommer också att göra butt verkar lyftas.

Heavy upp topp – Ni är lyckligt lottade. Nästan alla jean blir en passning, men välja en jean som har en ljusare tvätt, viss blekning på benet eller nödställda markeringar. Nödställda denim ger volym till den nedre halvan utan att tillsätta någon bulk, och hjälper till att balansera den totala kropp linje.

Efter forska stilar, kroppstyper, skärsår, tvättar osv, tror vi att anpassade jeans är ett bra alternativ för att förbruka förutom att vara ett bra värde. Om du vill att dina jeans att passa perfekt, värdesätter du din tid och du brukar spendera mer än $ 100 på jeans, då anpassade jeans för dig. Varför? När du bestämmer din kropp stil och vad jeans ser bra ut på dig, varför köra till köpcentret (eller någon), prova på 10 olika par söker rätt passform? Med anpassade jeans längden kommer att vara perfekt, ökningen kommer att vara perfekt och du kan vara säker på att din midja, botten, höfter och lår kommer att täckas exakt hur du vill ha dem. Du kommer att få välja denim färg, tyg (sträcka eller inte), styling, tvätt, sömnad och fickor. Du kan också även ha en egen etikett. Med anpassade jeans, är passformen gissa elimineras. När vi har dig mätningar, är ett par nya bara ett par klick bort. Det är värde!

Du är nu inställd på att gå och handla. En hel del av den information som vi har gett är att se till att om du köper utanför rack, kommer du att veta vad man ska leta efter. Även om vi tror anpassade är den bästa lösningen, är en välinformerad kunden alltid vårt mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *